True Faith 2015

Jesus! Hvem skulle have troet at Manchesters New Order i 2015, ville smide ( endnu et) comeback album på banen med Music Complete og at det i den grad ville være et bevis på at midaldrende mænd, kan feste som var det på Hacienda eller Ibiza i 1989? Ikke her!

Efter at have smidt Peter Hook endegyldigt på porten og indset at det forfærdelige New Order light Bad Lieutenant projekt, var dødfødt, har Bernard Sumner ( verdens bedste forsanger, der ikke kan synge) og resten af gruppen forladt den gumpetunge synthRAWK, og fokuseret på den synthdrevne elektroniske house del, uden at gå på kompromis med melodierne. Alt det der gjorde og gør New Order til noget helt specielt.  Enjoy!

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *