En sang med Henrik Hall

 

Jeg har været så heldig at smuglæse lidt i Himmelflugt & Højdeskræk af Tommy Heisz. Bogen om Love Shop. Om Jens Unmack. Om Hilmer Hassig. Om Henrik Hall.
En egentlig anmeldelse kommer i næste uge, når jeg har nærlæst mere og historien har fået bundfældet sig. For det er om noget en følelsesmæssigt insisterende og involverende historie. En hudflettende ærlig historie om venskaber, forlis, drama, kunst og musik. Én af de stærkeste og mest rørende passager i bogen, er om Henrik Halls – uventede – solokarriere og hans sygdomsforløb. Man skal være lavet af sten, for ikke at mærke det helt ind i hjertekulen. Jeg kan allerede nu skrive, at bogen er et højdepunkt inden for dansk musikbiografi.

Så lad os tage en sang for – og med Henrik Hall!

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *