Så starter sæsonen

Jürgen Klopp har allerede strammet op iflg. dagens britiske medier på reglerne på Liverpools træningsanlæg Melwood. Agenter, kærester, koner mfl. er forment adgang. Der er flere træningspas og spillerne må forberede sig på at være længere på deres arbejdsplads.

Uvant for Liverpool FC, da sæsonen de sidste mange år, allerede syntes slut i oktober. Men med Kloppmania i fuld vigør og kun 6 point fra toppen, er der heldigvis stadigvæk masser at spille om. Men det synes urimeligt at bede Jurgen Klopp om at vende den spillemæssige og pointmæssige deroute, med kun 3 hele dage sammen med den samlede spillertrup. Men alligevel kan man håbe, at man i dag kl 13.45 på White Hart Lane, ser et anderledes levende, fightende og intens Liverpool hold, end det statiske og opgivende hold man så under forgængeren Brendan Rodgers.

Onwards and upwards!

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *