So what do you say? You can’t give me the dreams that are mine anyway

 

Lidt ekstra til julegaverne bliver der i Noel Gallaghers hus, efter butikskæden John Lewis offentliggjorde at deres årlige julereklame ville indeholde norske Aurora´s coverversion af Oasis b-siden Half The World Away.  Den årlige julereklame er det seneste årti blevet et tilløbsstykke i England, og den sang der akkompagnerer den stort anløbne og grandiose reklamefilm, er ofte gået ind som nr. 1 på singlehitlisten i England. Mon ikke det samme sker denne gang.

Det er ikke første gang at b-siden til Whatever er blevet brug til levende billeder. Allerede i 1998, blev den brugt som titelmelodi til BBC komedieserie The Royle Family, og var med til, at gøre sangen til én af de mere elskede b-sider i Noel Gallaghers bagkatalog.

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *