DET fredag derpå

Well, de skuffer aldrig helt De Eneste To.  Havde man været bekymret for at et år på landevejen i kølvandet på Dobbeltliv, havde medbragt lidt metalrust, så var der ingen grund til det.

Interessant nok, er sættet på den efterårstour, delt op i 3 akter. Først opvarmningen med Jakob og Stefan, der leverede – efter eget udsagn – økologisk tekno, hvor der i al fald var 3 sange, der fik siden her til skvulpe med øllen og vippe med ørkenstøvlen.

Dernæst hovednavnet, som spenderede denne akt, siddende med to akustiske guitarer og fremførte tanker og underspillet versioner af deres bagkatalog. Det fungerede! Folk var respektfulde lydhøre og overfor ordene der kom oppe fra scenekanten, om alt fra flygtningestrømme ( dog smuttede en eller to i Ralph Lauren pastelskjorter i baren ) Inger Støjberg, og John Mogensen, selvom en del havde koncerten som start inden deres vej ud i natteliv.

Og til sidst festen! Til sidst DET de kan! DET de komplimenterer hinanden med. DET på én gang løsslupne og skarpt skåret. Og det kan konkluderes at med Skrig Det Til Træerne, at Sommer og Kvamm har ført endnu en evergreen til deres efterhånden ret omfangsrige bagkatalog.

Resten af aften blev fortabt i jukeboksen på Østerport Bodega og Økologisk Thy Pilsner. Hvor især denne sang, fik dele af selskabet til at synge højt og stolt.

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *