Merseybeat reformed

Flere Kopites fravalgte Anfield og EL  torsdag aften mod Bordeaux for at gå til gendannede The Stairs koncerten på The Kazimier i Liverpool. Så stor var nyheden, hypen og glæden.

The Stairs kunne ikke komme fra et andet sted i verden end i Liverpool. Deres 60´er psykedelisk  R´n`B, er så umiskendeligt en Liverpool lyd, at man kan se de fodspor som The Coral, Dead 60´s, og Zutons sidenhen skulle gå i.  Allerede i 1992 udsendte de deres eneste hele album Mexican R´n´B, hvis grundlæggende lyd Oasis sidenhen skulle indtage verden med. No wonder, at Noel Gallagher, Paul Weller er fans. Men typisk for Liverpool bands, så blev det kun i og omkring Liverpool at The Stairs opnåede anerkendelse. Hvilket er en fandens skam! Men det der måske rodet bod på torsdag aften i Liverpool. For i følge denne artikel fra The Guardian, kan dette være startskuddet til mere fra The Stairs. Hvilket kun kan være en god ting, for os med hang – og trang til merseybeat.

Boss Tha!

 

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *