Stop Me If You Think You’ve Heard This One Before

“If you are traveling through San Francisco International Airport you must be ready for a full sexual attack by people who claim to have your interests at heart. It is unlikely that ISIS would stoop so low.”

Sådan lyder det i dag, fra Steven Patrick Morrissey, desangående hans anklage mod San Francisco lufthavn, om seksuel forulempelse ved et sikkerhedstjek. Moderat perspektiv, når det gælder påståede uretfærdigheder begået overfor Morrissey, har aldrig været hans forte.

Personen Morrissey, er desværre blevet alt det han engang så intelligent var i opposition til.  Der er lysår i mellem den nuværende karikatur udgave af ham selv og så ham der skrev denne – måske – verdens bedste sang.

 

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *