Look I only wanted friends

Det var aldrig helt moderne, aldrig helt okay, aldrig helt cool, at proklamere at man kunne lide Gene. Hverken i 90erne eller nu.  Jeg fik Gene´s første album “Olympian” gratis, tilbage i 90erne af en eks kæreste, der ikke kunne holde Martin Rossiters patosfyldte croon  og hans 50er inspireret look ud.

Selv forelskede jeg mig øjeblikkeligt i Rossiters (store) stemme, og der findes billeder af denne signatur, med Rossiter quiff, før både sidenhen Rozzer og jeg blev til rendyrket skinheads.

Måske var det lidt for prætentiøst. Måske var det lidt for meget. Måske var det lige det jeg kunne lide og havde brug for både dengang og nu. Især denne…..

Og nej! jeg synes ikke de lyder som The Smiths.

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *