I’m out of my mind but pour me another.. I’m going to take that tiger outside for a ride

 

Disse dage er Noel Gallagher på en lille tour rundt i England, med lidt akustiske gigs. Der har dog også være tid til – som altid – at komme medierne, desangående Gallaghers uforbeholdne, benhårde og morsomme mening om den salgsmæssige sværvægter Adele. Noget diverse danske medier også har taget op. Dog som altid, glimrer de ved, at fokusere på det glimt i øjet Noel Thomas Gallagher altid leverer disse ting med. Men det et længere og ret så trættende tema.

Nuvel, der blev også tid til at Gallagher kunne gæste BBC Radio 2 og give en akustisk minikoncert med Oasis – og NGHFB sange, frankeret af hans tidligere bandmedlem og Oasis løjtnant Gem Archer. Det lød sådan her

 

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *