The headline act is a cunt by the way.

 

Becks, ser ikke tilfreds ud, med den lyseblå baggrund.

“He’s not given us a soundcheck and he’s not fucking spoken to us all day.”

Var Noel Gallaghers ord, da han agerede akustisk support act for sig selv og sine High Flying Birds i går, i majestætiske Royal Albert Hall. Hvor også som billedet viser, at David Beckham, var tvunget til at lade sig affotografere – af Noel Gallaghers teenage datter – bag ved det Manchester City FC flag, som altid følger Noel Gallaghers tour ensemble verden rundt. Ouch!

Før ekstranummerene, blev der leveret følgene salut i vanlig tør Gallagher stil :

“What I can say it’s been an absolute fucking dream come true playing for myself tonight. Give it up for the support band they were fucking brilliant. I’ll leave you with this anyway. Merry fucking Christmas.”

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *