Chairman Of The Board i 100 år

Da jeg var yngre, og havde en periode hvor jeg lyttede til Dean Martin og Frank Sinatra, fik jeg at vide af min fader, der var ret uforstående på det tidspunkt, at det var alt det hans elskede Beatles og Stones havde kæmpet for at udryde. Sjovt nu, at se hvordan Sinatra på min faders ældre dage, har fundet vej på cd & vinyl hylden.

Når jeg så kom besøg – hvilket jeg ofte gjorde – hos min morfar, var musikken i huset altid de gamle croonere, som Tony Bennett, Dean Martin og altså Frank Sinatra. Og jeg elskede det, hvilket medførte at jeg fik førnævnte periode. Disse perioder får jeg af og til stadigvæk. Det var nu nok mere Dean Martin, der var min favorit, når sandheden skal frem, men det ville være en uretfærdighed, at søge at mindske betydningen af Frank Sinatra, af hans stemme, musikken og det selskab han omgav min barndom med. Især denne sang, husker jeg tilbage på med enorm glæde.

Tillykke Frank! One For The Road!

 

 

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *