London Calling

På Noel Gallagher, Damon Albarn, Chrissie Hynde mfl søndag aften, i den engelske hovedstad,  hvor de var til stede for på forkant, at fejre måske verdens sejeste bassist The Clash´s Paul Simonon på tirsdag fylder 60 år.

Noel Gallagher havde allerede for et par uger siden i et interview, indikeret at der var noget i støbeskeen med Blur frontmanden, da han under snakken, var nødt til at tage et telefonopkald fra Albarn.

Best mates, Albarn og Gallagher spillede sammen på Clash sangene I Fought The Law, Brand New Cadillac & Jannie Jones.

Og så på denne Gorillaz klassiker, hvor Noely G var Manchester stand-in vokalist for Shaun Ryder, som de levende billeder viser.

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *