Five nights a week is starting to show

Her har vi altid haft det lidt svært ved det ufortjente rygte, Manchesters The Courteeners har som et halvlunkent Oasis tribute band, upåagtet at forsanger og kapelmester Liam Fray, deler fornavn med den yngste Gallagher. Vi synes de rummer så meget mere. Men det er kun i nordengland, de er store. Der de får opmærksomheden, arena tjanserne, de stjålne blikke, appalusen og salgstallene. Et ret bemærkelsesværdigt fænomen.

Jo vidst er, de leveringsdygtige i den indie`n`rawk, som Oasis også var – dog uden helt den samme livsnødvendighed. Men det er en stilsikker sangskrivning, der når den rammer rigtig, sagtens kan få foden til at tappe, og hovedet til at nikke og på hvert af deres hidtil fire albums, er der altid en 2-3 sange der gør det. Især denne.

 

 

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *