The Steel City

 

Også kendt som Sheffield, hvor Reverend And The Makers kommer fra, danner udgangspunkt for de hidtige 5 albums, som Jon McClure har udgivet.  Med northern benhård socialrealisme, køkkenvaskdrama og en politisk agenda til venstre fra midten tilsat indie´n´eletronics og klassisk britsangskrivning, kan vi herfra ikke forstå, at det endelig gennembrud ikke helt er kommet endnu.

Det kan godt allerede nu afsløres at seneste album Mirrors er at finde på denne signaturs, årsopgørelse.

Så vidt vides har Reverend And The Makers ikke gæstet DK endnu, hvilket må være en fejl. For er der noget de i hjemlandet er anerkendt for er det deres energifyldte live shows, med fællessang, ølkastning og et menneskehav der i takt bouncer som livet afhang af det. Hvorfor gå glip af det?

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *