From the coast of gold, across the seven seas

 

Sjovt med Ryan Adams. Muligvis den eneste kunstner i verden, der er bedre på coverversioner, end i sin egen sangskrivning. Han har transformeret Oasis´ Wonderwall så meget at Noel Gallagher altid spiller den version. Han har lavet et af dette års albums, med sit Taylor Swift 1989 cover album. Og så dette Iron Maiden cover, der viser, at Adams er ferm til at få hive en underskøn melodi frem, der ellers i originalen lå godt begravet bag skrigende guitarer.

Please follow and like us:

3 tanker om “From the coast of gold, across the seven seas”

  1. Enig med dig. Han er dygtig til at lave coverversioner. Hans eget bagkatalog rummer dog også stor kvalitet. Startende med Whiskeytown over Heartbreaker, Gold og senest Ashes an Fire, som var et lidt overset smukt og eftertænksomt lille album. Han han endelig fik snølet sig sammen til at udsende Love Is Hell som et samlet værk, var det også overraskende godt. 1989 er dog årets mest overraskende album. Herligt projekt

  2. Han har også en evne til at kopiere andre kunstnere med ære i sine egne sange. Does anybody wanna take me home fra Love is hell er så meget The Smiths og Gene, som det kan være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *