I spend like a trooper

(Legal) Team Liam på vej i retten i London, da retssagen var i sin spæde begyndelse.

“Holidays. Clothes. Kids. Ex-wives. It all adds up.”  Således sagde Liam Gallagher til Q magazine i 2008, adspurgt om han passede på sine penge.

Den forgangene uge gør, at han muligvis må ændre på den strategi, eftersom dommer Martin O´Dwyer,  i Londons famileret, dømte Gallagher til at dele sin 110 millioner kr formue, med eks-konen Nicole Appleton.

For et par år siden, blev Gallaghers formue vurderet til, at være 450 millioner. Men så kom der en retssag hvor Gallagher blev idømt til at skulle betale børnebidrag til den datter han fik, efter affæren med journalisten Liza Ghorbani i New York, som ledte til skilsmissen med Nicole Appleton.

Samtidig havde Liam Gallagher selv finansieret, at Beady Eye kunne rejse på første klasse, bo på ekstravagante hoteller og flyve, selvom bandets status – og succes, ikke just retfærdiggjorden livsstil.

Derfor er det vel ikke overraskende at Liam Gallagher de seneste år, er den der haft mest travlt med at få Oasis gendannet. For selvom hans – fremragende – tøjfirma Pretty Green, havde sit bedste år dette år og gør at Gallagher trods alt, ikke lider alt for megen nød, så er der altså regninger der skal betales, og der vil en gendannelse af Oasis og den efterfølgende store check der følger med, holde budgetkontoen bugnet.

 

 

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *