All men have secrets

 

Det sidste fuldstændige originale sangskriverpar? Well yes! De ændrede musikhistorien, både musikalsk og lyrisk. Glem den parodi Morrissey er blevet på sine ældre dage. Dengang! Tilbage i tiden, var der ikke en vigtigere personlighed i kulturverdenen end Morrissey. En sådanne person, er mere end savnet i disse beige tider.

Og Johnny Marr? At som 21 at have kunne komponeret disse klassikere med sin egen signaturlyd ved at bruge  inspirationskilder og lave noget fuldstændigt nyt, som ikke var hørt før i musikhistorien. Det er ikke sket siden. Enestående!

Her fra den Top Of The Pops optagelse, der skulle få Noel Gallagher til at finde den akustiske guitar der lå bag trappen i det dysfunktionelle Manchester hjem og begynde de spæde skridt.

Johnny Marr var en af os. Morrissey var en af dem. Og sammen skabte de noget helt ekstraordinært.

 

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *