Lyden af Liverpool

Inden jeg arver mit barndomhjems omfattende første udgave samling, af Beatles vinyl, må jeg nøjes med at The Fab Four, nu er blevet gjort tilgængelig på streamingtjenester. En ret ok, julegave, egentlig. Også selvom Macca, er Evertonian.

Det er lyden af Liverpool. De er overalt i verdens bedste by. Hvor mange gange, har jeg sunget med på de her sange og beruset skamferet dem, i deres fødeby?

Kunne vælge mange sange. Så mange sange.Men vælger den her, da den akkompagnerede mangt og mange ture ud i natteliv med mine mates Anders og Morten back in the days.  Det er jomfrufødslen af Britpop!

Grundet ophavsmæssige begrundelser, er det ikke muligt at finde den oprindelige version, så vi lader en anden af Liverpools stolte sønner, om udførelsen. Det er ikke helt som det skal være, men det går an.

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *