Tak for i år.

Inden vi skåler dette år ind i G&Ts, Baileys, pints  og takker hinanden og herren for Jürgen Klopp er at finde i Liverpool FC. Så vil denne signatur lige takke for dette år.

Et år, der så udgivelsen af “Slået Omkuld Af Oasis” og sikke en rollercoaster af en tur. Jeg er fuldstændig blæst over, af den modtagelse den har fået. Både via en omtale, der nåede vidt og bredt i de danske medier, og  blandt andet bød på optræden og interviews i God Morgen Danmark, Jyllands Posten, Nordjyske og Danmarks Radio P4 & P1 samt særdeles positive anmeldelser i Gaffa, Euroman & Børsen. Ydermere har jeg primært også været det forundt, at opleve skønne tilkendegivelser fra læsere via sociale medier og nogen af dem er endda blevet særdeles gode bekendtskaber. Tak for fanden da!

Men mest af alt har jeg udelukkende oplevet generøsitet, begejstring og velvilje blandt de medvirkende til, at stille – og bakke op, hele året igennem. Flere af de medvirkende jeg her ved årets udgang, har fået venskaber og muligt samarbejde op at køre med.  En oplevelse jeg tager med mig hele livet! Mad fer it!

Jeg skylder også de gode – og hårdtarbejdende folk på Turbine Forlaget og min hårde men retfærdige!! redaktør Tommy Heisz en evigt tak, for deres fortsatte opbakning og tro på denne signatur. Det betyder mere end I aner.  Jeg ser frem til endnu et frugtbart år med ( forhåbentlig) udgivelsen af Liverpool & Os.

Og i den anledning skylder jeg også en tak til Henrik og Lasse, for det samarbejde vi har med Liverpool & Os. Der kommer sgu en helt igennem okay bog ud af det, på et tidspunkt!

Og til Jer! Læserne af denne blog! Tak for fanden da, fordi I gider at læse med her på denne anglofile – og subjektive side. I gør alle timerne og tiden værd. En tid der til tider har været for hektisk.

Nå nok med det rørstrømske! Årets med afstand væsentligste sang, har ikke tid til takketaler og champagne. Den har nok, at gøre med at male med den realistiske pensel i en cockney accent. Over to you Kate 

Please follow and like us:
error

1 Comment Tak for i år.

  1. Henrik Christensen 5. January 2016 at 2:25

    Selv tak min gode mand. Det er sent. Det er nat og det er godt nok det hele.

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *