Stoke On Trent

 

 

Venter i aften i semifinalen i Liga Cuppen for Jürgen Klopps til tider blodfattige Liverpool. Denne signatur har set begyndende kritik af den manager der for 3 måneder siden blev fløjet ind på en silkepude af begejstring og frelsende håb. Denne kritik bør forstumme, for Klopp har hverken haft tid eller mulighed for, at sætte sit præg på en trup der er dyrt og mangelfuldt sammensat af hans forgænger, da et intensivt kampprogram og utallige skader, har vanskeliggjort det Klopp er allerbedst til, nemlig at være på træningsbanen med spillerne. Det der er bevist i Dortmund og Mainz, er hvor han er bedst. Hvor han kan flytte bjerge og tro.

Se selv med her i denne dokumentar fra LFC TV.

Onwards and opwards.

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *