The Modfather on tour

 

 

The Modfather, Paul Weller har just udsendt denne tourdoku, som giver et interessant perspektiv på hvordan det er at være Weller. Synes man kan ane, som en der på sidelinjen i en del år nu, har fulgt Weller, at ædrueligheden har gjort ham godt. Han virker mere afslappet, løssluppen og ikke mere så agtpågiven på at skulle leve op til den persona, som The Modfather, som ellers tit har fremstået som en rendyrket karikatur.

Noget af det mest iøjnefaldende i dokumentaren, er foruden at Weller er en stor vinyl – og David Bowie entusiast , at han fremstår virkelig god på et piano. Det falder ham – ser det ud til – meget naturligt, at ramme tangenterne så det lyder…øh…klassisk.

Se selv med….

 

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *