Och i gruset låg en fegis kvar… När mina glasögon just sparkats av….

 

Alt alt for længe siden, der på disse sider, er blevet skrevet om Sveriges bedste orkester, Kent. Hvad mere passende, end med sneen dalende udenfor, vinterkulden omringende og mørket alomfavnende, at det næste lange stykke tid vende blikket hinsidan

En af den stærkeste samling r af Kent sange, er Hjârte & Smârte EPen, der udkom godt et halvt år efter Kent havde udgivet det skandinaviske mesterværk Du & Jag Döden. Et bevis på hvor profileret og stærk kapelmester – og sangskriver Joakim Berg også var dengang. Hovedværket på den 5 sange stærke EP, er denne, der isende og insisterende rammer hver gang Berg synger “Våra hjärtan slog lika hårda slag”.

 

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *