The Penderyn Prize

Musik skal naturligvis høres, men til tider kan det være en (næsten) lige så stor oplevelse at læse om emnet.

Der findes et hav af gode musikbøger, men nu har Richard Thomas, grundlægger af den lille litterære festival – The Laugharne Weekend, gjort det lidt nemmere, da han sidste år startede The Penderyn Prize. En musikbogens svar på Mercury Prize. Sidste år løb Mark Lewisohn’s “The Beatles: All These Years: Volume One: Tune In” med sejren.

Listen over de nominerede for dette år kan ses her.

Der skal lyde en særlig anbefaling for Richard Kings “Original Rockers”.

Kort om bogen sakset fra NME:

Richard King was recently seen on the BBC’s The Story Of Indie, and as author of the lauded indie bible How Soon Is Now?, he acted as consultant for the show. This time he turns his attentions to Bristol’s erstwhile independent record store Revolver, which Guardian reviewer Sukhdev Sandhu describes as “a bittersweet homage to a hallowed place.

Bogen var også at finde på “Book of the year” listerne hos The Times, Uncut og Rough Trade.

51rEd92nDmL

Læs evt. Guardians anmeldelse.

Følg  @PenderynPrize på Twitter.

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *