Bigmouth meets bigmouth

Blev gjort opmærksom på dette fine interview fra 1984, hvor Morrissey bliver fløjet til Liverpool for en interview session, med Echo And The Bunnymens, forsanger og motormund Ian McCulloch.

Interviewet finder sted på Liverpools victorianske Adelphi Hotel, hvor McCulloch drikker brun stout, og Mozzer sipper appelsinjuice. McCullochs insisteren på at kalde Morrissey ved fornavn, er morsom, og begge fremstår i interviewet skarpe, vittige, rummelige og overbeviste om, at de hver især er forsangere i verdens vigtigste og bedste band. Hvilket de var.

Med Morrisseys fremtoning de sidste 10 år, er det hjertevarmende, at læse dette her, og blive nok engang bekræftet i, hvorfor han betød alverden. McCulloch er her personificeringen af Liverpool som by, med alle dens kvaliteter. Læs blot med her

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *