But a handjob is all the butchery brings

 

Svært misundelig på dem der fik lov til at opleve, hvad jeg har ladet mig fortælle, var en insisterende og euforisk Suede koncert aftes i DR Koncerthuset. Endnu mere misundelig var denne denne signatur, da han så sætlisten og opdagede at én af favoritsangene, men desværre så sjældent fremført, fra Dog Man Star; This Hollywood Life, også blev luftet.

En af de sange på DMS hvor man for alvor kan høre Bernard Butlers enestående talent.  En sang der blev delt og spillet på gentag, i et forhold, alle disse år tilbage. Det eneste der sidenen, skulle vise sig at vi havde til fælle, var kærligheden til netop denne sang.

Take it away Bernie and Brett.

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *