Tester/Testing

Well, denne signatur har vidst i et stykke tid,  at Simon Kvamm var igang med at søsætte – efter hans egne ord – en solojolle. Jeg har endda haft en samtale omkring projektet, for nogle måneder siden. I aften gæster han Aalborg midt for at give smagsprøver på de skitser han har arbejdet på gennem de sidste mange måneder. For noget skal man vide om Simon Kvamm, han er en yderst produktiv sangskriver, der søger – og afsøger nye musikalske muligheder og inspirationer hele tiden.

Så det bliver spændende, at danne sig et indtryk af, hvad retning han bevæger sig i – og hvordan solorollen, kun frankeret af to andre musikere, bekommer ham.  Her inden, tænker vi, at der er ingen grund til bekymring, da Kvamm snart har holdt en position i dansk musikliv, man ikke kunstnerisk kommer gratis til. Det kræver både talent og flid. Og han har begge egenskaber.  Vi ser frem til i aften.

Her en af hans måske fineste øjeblikke.

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *