Enough is Enough…You Greedy Bastards…Enough is Enough.

@propogandaphotos
@liverpoolecho

Lød det højt og stolt, da tusindevis af LFC supportere i det 77ende minut, forlod deres sæder overalt på Anfield  og udvandrede i protest mod at billetpriserne igen stiger på Anfield, trods LFC under deres nuværende ejere Bostons Fenway Sports Group, har klistret klubben til i sponsorater og tv pengene er så store at billetindtægter disse dage udgør et minimum af klubbens samlede indkomst.

I går prøvede LFC CEO Ian Ayre, at lave damage control, men med citater som disse “….. I think it is staggering that people should walk out over that.”  så fremstod han uforstående og ikke mindst hamrende arrogant, noget FSG de senere år åbenlyst har gjort en ære i at fremstå som. Hvorfor vides ikke.

For de 2 millioner pund mere indtægt pr år, som billetstigningerne giver, betyder intet, når som i dag tusindevis forlader Anfield i protest, og bannere der angriber LFCs direktion og ejere vejrer i luften. For det gør sponsorerne nervøse, og de firmaer der havde påtænkt at købe de hundedyre skybokse i den nye Main Stand, som er med til finansiere hele udvidelsen, får panderynker – og beder om ekstra betænkningstid, så kan man med rette beskylde de amerikanske ejere for at være meget snævresynet i deres beslutning om at hæve billetterne, hvoraf den dyreste billet vil fremover koste 77 pund. 77 pund for en kamp på Anfield. Håbløst.

FSG startede ud med at ville dialogen med supporterne, og det fik de fortjent enorm kredit og goodwill for. Men de senere år, er dialogen forstummet, og tavsheden runger stort, ligesom ejernes vilje til at besøge Anfield og klubben er falder hvert år. Det der rundboldhold, kræver åbenbart deres fulde fokus. Men ikke nok, til ikke lige at ryste lidt penge ud af supporterne ved hver given lejlighed.  FSG har haft som målsætning, at skabe forbrugere i stedet for supportere, og det har kostet på stemningen – og derved Anfields renome som et uindtageligt fort. Fandme ikke mange jakkesætsfirmaer, der bidrager med de sange, der engang gjorde Liverpools FC supportere så berømte og respekterede. Nej, det gør arbejderklasseknægtene, der står sammen i flok med pints i blodet, og synger og bounser. Men som det er nu, er det umuligt for disse at komme ind, med de ublu priser.

Og når vi er ved det, hvem pokker vil betale 77 pund, hver weekend, for at se den samling middelmådighed som Liverpool Football Club sender på banen denne sæson. Bare det at fadæsen Mignolet er blevet belønnet med en ny 5 års kontrakt, burde resultere i at billetpriserne burde falde drastisk. For med ham i mål – og evigt rystende – og klovende Sakho samt majoriteten af de andre LFC spillere, så er der intet-som-helst, der tyder på at Liverpool Football Club ikke forbliver permanet midtable shite med mesterskabspriser på billeterne.

Fuck off FSG og fuck off transferkomite.

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *