The last of the famous international playboys

 

Så Tom Hardy over weekenden, spille  de legendariske – cockney – East End – gangster – tvillinger Ronnie og Reggie Kray. Ikke nogen hemmelighed at Hardy i filmen bedst portrætterer Reggie Kray, den af tvillingerne, der er foruden biseksualiteten – og den diagnosticerede psykopati. Mens det netop kniber med fremstille Ronnie Kray som andet en mand plaget af afstumpethed, et generalieblad af psykiatriske lidelser og en sygelig afhængighed af sin mere velfungerende bror. Humoren som filmen selv i sin åbnings sekvenser kommer ind på, at Ronnie også har, forbliver desvære ufortalt. Men et ganske fint tidsbillede om en æra i Londons historie, som bliver ved med at fascinere.

Hvorfor er filmen interessant? Well Morrissey har igennem hele sit voksne liv – især omkring udgivelserne af Your Arsenal & Southpaw Grammar, hvor han er flyttet til London, også en stor fascination af The Krayn Twins og East Ends historieske underverden. Han begynder at gå i West Ham t-shirts – og bliver interesseret i boksning – og set med flere boksere. Noget Kray tvillingerne som natklubejere selv gjorde.  Og så skriver han – og udgiver han denne her.

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *