Throwback Thursday

Throwback Thursday leverer i dag en 2-i-1 reklame.

Bobby Gillespie – fra Primal Scream, som bekendt er ude med ny fremragende singleforløber “Where the lights get in”, har smidt en playliste på Spotify. Som bandet og manden selv, fremstår den eklektisk og strittende. På listen finder man alt lige fra Kendrick Lamar til Sigue Sigue Sputniks tegneseriepunk og roots reggae fra Burning Spear, samt selvfølgelig en lille flok af egne numre og meget andet. Lyt selv videre her og bliv inspireret –

Bobby Gillespie Spotify playliste

På listen finder man et nummer med NY, Bronx fødte Dion (f. 1939), “Your own backyard”. Han har om nogen gennemgået en omskiftelig musikkarriere, fra teenidol og doo-wap i 50`erne, til forsanger i The Belmonts (dem med “The wanderer” og “A teenager in love”). Overvundet heroinmisbrug, til folk-rocker, forbi Phil Spector, kristen sanger til stadig udøvende rockmusikere, hvor han bl.a. sidste år udgav sangen “New York is my home” med ingen ringere end Paul Simon.

 

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *