Den sidste nostalgiker

 

En fandens byrde altid, at mindes. Altid tænke på hvad – nu – hvis. Hvad nu hvis  nu Steven Gerrard ikke var gledet. Hvis Kolo Toure ikke havde været hemmelig Hull supporter. Hvis Raheem Sterling ikke havde været beskæmmende ringe i første halvdel af sæsonen. Hvis Liverpool, havde haft et forsvar. Hvis Liverpool havde haft en målmand der kunne tage med hænder – ok,  det kommer nok aldrig til at ske.  Så havde LFC  stået som retfærdige vindere af den bedste engelske fodboldliga. Havde der så været en chance for at han var blevet? At han havde taget sit retmæssige plads øverst på skamlen over de bedste spillere der nogensinde har trukket den flotte røde trøje over sig og kaldt Anfield for sin hjemmebane.

Nok ikke alligevel, hvis vi skal tro det her interview fra Daily Mail, som Jamie Carragher har lavet med manden, det hele drejer sig om – verdens bedste 9er – Luis Suarez. Han ville vinde Champions Leauge. Ikke kun kvalificere sig til den. Han ville ikke stå med presset alene. At føle udelukkende at holdets skæbne hvilede på hans skuldre. At komme væk fra den britiske presse, der nok kunne se hvilken spiller han var – men fokuserede for meget på…øh…bemærkelsesværdige episoder. Det er LFCs rolle i fødekædden nu. Sort på hvidt. De bedste spillere vil videre. Især med FSGs strategi om at fokusere på potentiale i stedet for uomtvistelig kvalitet.  Det smerter. Det smerter af helvede til. En stor Guinness, tak!

Men glæden ved Anfield. The Kop. Ved at være idoliseret i en by, der om nogen hylder deres idoler, deres legender, musikalske såvel som sportslige. Den har han stadigvæk. Den savner han! Og I Guder hvor vi savner ham. Især når vi genser disse levende billeder, af denne signatur, da Luis Suarez bringer Liverpool foran på bitterblå Goodison, i det bedste Merseyside Derby i de sidste 25 år. I den sæson der lovede så meget……

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *