Nyt fra Catfish & The Bottlemen

Walisiske Catfish & The Bottlemen, har omtrent musikhistoriens værste bandnavn. Men det ændrer ikke på, at de i 2014 udsendte debuten The Balcony, der bød på iørefaldende britrock med omkvæd så store som rundetårn.

Forsanger og moturmund Ryan McCann (født på Merseyside) og resten af bandet, har gjort en ære i at forfølge deres karriere på den gammeldaws måde, nemlig ved at bygge fanbasen op ved konstant at være på tourbussen både i England, USA og alle de steder der vil se dem. Og enhver der har set dem eller set levende billeder af dem, vil vide, at de hylder det princip at gå til koncert, skal være som når dit favorit hold scorer det vindende mål i Champions League finalen.

Nu har de udsendt singleforløberen for det kommende album, produceret af Dave Sardy, der har produceret Oasis, NGHFB og et kommende dansk album. Her kan det høres at Bottlemen stadigvæk jagter melodien og fællessangen. Bestemt ikke dårligt.

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *