Mad Richard

Sikke en nyhed der landede i aftes, midt i fredagsslik ( pun intended) og dårligt tv.

90ernes bedste stemme Richard Ashcroft returnerer solo igen. Skørt hvordan har brugt det meste af 00erne at søge musikalsk efter relevans – og kvalitet. Hans solooutput blev beige og intetsigende til sidst. Hans forsøg på at afprøve musikalske grænser og blende indie`n` Jay Z i projektet United Nations Of Sound var i teorien beundringsværdigt men i praksis forfærdeligt.  Og gendannelsen af The Verve endte i så bitter afsked som de forgående to gange. Never go back.

Og så blev der stille. Bortset fra tabloidhistorier om nattebesøg – high as a kite – i en ungdomsklub og andre lidet store tabloid tiltag.

Men nu ser det ud til, at der sker noget. For på mandag lander der nyt materiale der premieres på Radio X og angiveligt er Ashcroft helt færdigt med et kommende nyt album.

Her på siden ved vi ikke hvad vi skal forvente.  For Ashcroft har en stemme og et sangskriver talent, der NSYNC er helt deroppe med de store, men for sjældent vises og høres, samt en psyke der både er skrøbelig og egocentrisk.

Denne signatur er umådeligt begejstret for solodebuten Alone With Everybody og  elektrobeat samarbejdet med UNKLE producer James Lavelle, er også banebrydende godt. Så hvilken Ashcroft hører vi på mandag? Forhåbentlig denne her udgave!

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *