He´s the Oscar Wilde of our generation.

 

Siger Chris Martin til NME i denne uge, om vennen Noel Gallagher. Well uden den forbudte homoseksualitet og med en del flere nordengelske bandeord, må vi formode.

Denne signatur er også sikker på især fellow manc Steven Patrick Morrissey vil krympe sine tæer og røre et par ekstra gange i teen, mens han tænker på hvad han vil gøre ved Mike Joyce, ved den sammenligning, når han har brugt det meste af sit liv på opnå præcis det.

På vanlig vis returner Noel Gallagher komplimenten som kun han kan. Han er ikke én for tårevæddet takketaler, som især Martins ex-kone var bæredygtig i.

Well, it was nice enough of them to open up for Beyoncé, wasn’t it?…” “I was saying to Chris Martin, ‘you’re a very nice guy to do that (give up the limelight) for Beyoncé,” he says, dripping with sarcasm, “At the fucking Superbowl! You’re a lovely man.’

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *