Manchester One Love!

I går aftes, blev der afholdt mindekoncert for ofrene, ved terrorhandlingen i Manchester under Ariana Grande koncerten. De 23 årige popstjerne var – forståeligt – blevet så rystet af hændelsen, at hun med determination og vilje langt over hendes alder, stablede en koncert på benene på Old Trafford Cricket Ground med nogen af musikbranchens tungeste popnavne og 50.000 tilskuere.

Til stede på scenen kom også én indfødt Manc. Efter tidligere at have spillet på en festival i Tyskland, blev Liam Gallagher fløjet specielt ind til Manchester, efter ønske af Coldplay´s Chris Martin, der har hjulpet til med organseringen – og som I kan se, også tilbød assistance da Liam på fornemmeste vis lagde stemme til aftenens vigtigste budskab – We´re gonna Live Forever

Nuvel, man kunne frygte lidt om Gallaghers stemme, kunne holde til 2 optrædender på samme dag. Men hvad der syntes utænkeligt i nærmest et årti, viste sig ikke at være noget for en Liam, der må meldes i noget nær den bedste form, vi har set – og hørt ham i de sidste 20 år.

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *