Twitter meltdown!

 

rKid, Liam Gallagher havde en af sine berømte/berygtet twitter nætter, hvor han på de få tegn som platformen tillader,  både gav en masse mening og samtidig var komplet uforståelig. Dog kan vi udlede, at han fortsat er stor fan af Liverpools The Real People og især sangen Dream On. Et band der venligst, tilbage i de tidlige halvfemser udlånte studietid, til et ukendt band fra rivalbyen Manchester bestående af to brødre, der havde en sang der hed Supersonic der skulle indspilles. Senere på natten, udfordrede den mindste Gallagher Liverpools ukronede musikalske sværvægtsmester Lee Marvers til en sangskrivermatch.  Det var muligvis et skridt eller to for langt….

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *