Low In High School!

 

Engang ville det have sat mit eget personlige forventningsbarometer i overdrev. Men Steven Patrick Morrissey´s insisteren på de seneste – alt for – mange år at være musikkens Nigel Farage har gjort vores indbyrdes forhold lidt lunkent. For at sige det mildt. Derfor er det med en hvis skepsis at jeg modtager nyheden om at endnu et pladeselskab tør tage chancen med His Mozzness, denne gang BMG, og udgiver et album til efteråret, der har fået den ungdomstragiske titel Low In High School.

Så her er et håb om, at i stedet for det er Mozzers tvivlsomme politiske holdninger der kommer til at fylde, så er det mandens lyriske – og poetiske kvaliteter der folder sig ud. Alt det der gjorde, at han engang betød så meget for så mange af os.

Cause´ don’t forget the songs 
That made you cry 
And the songs that saved your life

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *