Manchester! So much to answer for!

 

Enhver der opholdt sig det nordvestlige England ved, London løber med det hele. Både pengene og magten. Se det blive værre, hvis engang Brexit bliver gennemført. Det er svært ikke at drage paralleller til Thatchers kolde, grå og armodige 80ere.

Dette kunne Johnny Marrs tidligere sangskriverkollega – og fellow manc Morrissey engang beskrive så vi alle kunne mærke og føle undergangen helt over vandet.  Men hvor Morrissey nu er blevet en pengefikseret reaktionær Tory i ordets værste forstand, er Johnny Marr stadigvæk velbevandret på de nordvestlige gadehjørner og har derfor i stedet teamet op med skuespillerinden Maxine Peake der leverer socialrealitisk spoken word med udpræget ærkemanc dialekt over Marrs levende letløftende synth – og guitarspor. Vedkommende! Især i disse Daily Mail tider.

 

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *