Evergreen!

 

@Bands F.CVi har ventet længe, ikke? Alt for længe! Men nu går livets velkendte rytme af håb, drømme, jubel, skuffelse og forhåbentlig forløsning i gang igen, når den røde halvdel af Merseyside kickstarter deres sæson i den bedste engelske række, med at få besøg af West Ham. Som sangen går; Det bedste er en ny sæson, før første nederlag!

Så skal vi ikke fejre det, ved at sætte Liverpools helt egne Echo And The Bunnymen og deres 1997 comeback album Evergreen på? Selvsagt skal vi det! For nok er det ikke bare, et af de bedste Bunnymen albums, ifølge disse ører, men det er muligvis også det bedste comeback album derude. Her to af albummets bedste – blandt mange – sange

Onwards and upwards!

Please follow and like us:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *