ta mig till kärlek, ta mig till dans… ge mig nåt som tar mig någonstans

Givetvis har Håkan Hellströms, efter nordisk målstok, giga succes især i hjemlandet Sverige, medført at der er skruet alvorligt ned for den skramlede indiecharme. Og selvom vi er langt mere på talefod med Hellströms seneste voksenalbum, end først antaget, så savner vi den løsslupne indiesømand ret så meget.

Men der ER altså noget imponerende over at se Håkan forene 70.000 menesker på Nye Ullevi i hjembyen Göteborg, som vi ved selvsyn selv oplevede i 2017, med sin unikke mikstur af indiepop og svenske folkeviser. Det var aldrig gået i Danmark.

Her kan I spole frem til 2.34, for at opleve hvordan en svensk evergreen forener en hel by og et helt folk. I sandhed imponerende.

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *