Morrissey so much to answer for….

Han fyldte 60 år i går. Normalt, ville denne signatur både på denne og andre platforme have skrevet stolpe op og ned, om hvor meget denne sky og bidske mancunian har haft af betydning kunstnerisk og personligt, både i ungdoms – og voksenlivet. Men med Patrick Steven Morrissey har tingene ikke været som de burde, i længere tid end vi tør indrømme.

Mandens holdningsbåret politiske aktivisme – og suk… racisme, som er fuldstændig forladt af den skrøbelighed, vid og intelligens, der i sin tid, fik ham til stå næsten alene, i 80ernes benhårde festende kapitalisme, er nu afløst af maskintung, humor – og charmeforladt had. I sådan en grad, at vi her ikke længere kan høre på ham. I al fald, ikke de seneste års musikalske output. At en mand der i sin tid skrev så mange smukke ord, sang så mange smukke – og betydningsfulde sange, har udviklet sig til at være musikkens Nigel Farage. En omvandrende opportunistisk – og nationalistisk klovn, er slet ikke til at bære…. MEN!

But don’t forget the songs 
That made you cry 
And the songs that saved your life

 

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *