Vi har de fester i Danmark.. vi har de fester du vil.. langs den slagne vej..

Endnu en forlænget weekender på hvad som helst,  står for døren. Denne signatur er i gang med at udvælge en top 10 over Love Shops – version 2.0 – bedste sange. Ikke en nem størrelse. Men én ting ved vi! At den sang Love Shop debuterede med efter den frivillige borgerkrigspause, er at finde derpå. Også selvom kapelmester – og producer Mikkel Damgaard efterfølgende har nedkaldt en uforståelig, men ubrydelig fatwa i mod den, meddeler kilder tæt på bandet.

Men Fester I Danmark viste – og viser os, hvad det helt særegne Love Shop kan. Nemlig at forene det danske lys og mørke, så musik og ord går op i en højre poetisk popenhed. At Love Shop ikke headliner landets samtlige festivaler syntes  fortsat uforklarligt og urimeligt.

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *