In Oasis, you don’t mess about with the press. You don’t have the tabloids in your dressing room. When you’ve got people writing crap about your family and the next minute you’re pouring them a drink …”

DEAN CHALKLEY FOR THE SUNDAY TIMES MAGAZINE

I søndags havde en af Storbritanniens mest konservative aviser én af de mest ukonventionelle familier på forsiden. Den dybdegående artikel kan læses lige her. Hvad kan vi udlede af den? At det ikke kun er Liam og Noel der er i en afgrundsdyb konflikt med hinanden, men at der både er børn, ekskoner og kærester involveret. Det er grimt. Rigtig grimt. Men musikalsk er begge brødres profil større end nogensinde post-Oasis. Med storebror Noel der i weekenden headlinede bla. Isle Of Wight festival og Liam der udsendte levende billeder til den mere end godkendte Shockwave.

 

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *