Breaking bones and sniffing gear… Pouring blood and sweat and tears

Guitarmusik er død. Således har musikoverskrifterne – og artiklerne været adskillige de sidste mange år. Givetvis er der en stor sandhed i det. For ja, guitarmusik dominerer ikke eksakt hitlisterne disse år. MEN i England er der pt. et fænomen der syntes at hive flere og flere omkuld. Først har Manchesters Courteeners opbygget en vanvittig supporterbase startende med dominans i det nordlige england, uden væsentlig hjælp fra radio, tv og musikpresse. Den har nu bredt sig sydpå. Og i weekenden headlindede de “The Other Stage” i Glastonbury. Et faktum pressen i London ikke kunne undgå at bemærke.

På selvsamme festival på John Peel Stage, trak en tændstikstynd skotte, der ligner en mellemting mellem Richard Ashcroft og Liam Gallagher fuldstændige vanvittige menneskemængder til teltet. Èn mand. Bevæbnet med en guitar, skotsk accent og så det her arsenal af bangers, som unge mennesker, drenge og piger synger deres hjerter ud til. Ikke kun det midaldrende nordengelske fodboldsegment, som naturligvis også har taget ham til sig. Gerry Cinnamon som skotten går under. Har gjort det hele selv. Word by mouth. Udsendt album på eget selskab. Spillet land og rige tyndt. Således han nu trækker fulde huse og billetterne sælger ud i rekordfart når de bliver sat til salg. Hvorfor? Tja…Se og hør med selv her!

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *