And time builds a bridge through our bloodlines… From the roots, we’ll watch love rise… Heaven knows how it grows

Skal vi forsøge for 117. gang at give denne musikblog lidt livsgivende hjertemassage? Skal vi gøre det med en person, der ikke bestemt ikke har for vane at flashe sin mere blide – og følsomme side. Faktisk sidder der en del midaldrende mænd derude hvis ledesterner som oftest er amerikanske musikere der både lyder som – og ligner hinanden, der har betvivlet at den side hos den yngste Gallagher bror overhovedet eksisterede. Hvordan det harmonerer med det inkluderende empatiske livssyn, de ellers ofte gør opmærksom på, at de har? Tja….

Nuvel! Vi er enige om at Liam Gallaghers sangskriverdebut dedikeret til stedsønnen Little James ikke var den bedste sang i musikhistorien, no? Faktisk kan vi langt hen af vejen blive enige om at det muligvis er én af de væreste, yes?

Det mere end gør han op for, på den kommende single fra Why Me? Why Not. Now That I Found You der handler om foreningen med datteren Molly, som han indtil for et par år siden ikke havde set. Det er der kommet – på et ellers yderst middelmådigt album – denne perle ud af.

Skal vi ikke tage den fra MTV Unplugged og anerkende at Gallaghers stemme,  i nyere tid ikke har lydt bedre. Ikke mere rasende råberi. Ikke mere gispen efter vejret. Der er både nuancer, kontrol og rene toner. Alt det der for 25 år siden gjorde ham til sin generations bedste stemme.

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *