Say it loud and sing it proud today

 

I dag er det 24 år siden at What´s The Story ( Morning Glory) udkom. Et rekordalbum på alle mulige – og umulige måder. Alt for mange – og lange lister til at nå det hele igennem. Et kulturdefinerende album. Et tidstypisk album. Et album der var lige så godt som Definitely Maybe? Hertil må svaret være nej.  Men det kunne det have været. Hvis Noel Gallagher kunne vælge rigtigt når han skulle sammensætte album – og b-side tracks. Så jeg har tilladt mig at forfine en storsællert, undlade et verdenshit og det album kan konkurrere med debuten. For hvordan pokker man ikke kan finde plads til en sang som “The Masterplan”, må endegyldigt være beviset for at store mængder af kokain påvirker din dømmekraft.

 1. Hello
 2. Some Might Say
 3. Acquiesce
 4. Don´t Look Back In Anger
 5. Headshrinker
 6. She`s Electric
 7. Rockin´ Chair
 8. Champagne Supernova
 9. Step Out
 10. Round Are Way
 11. Cast No Shadow
 12. Morning Glory
 13. The Masterplan
 14. (Bonus track) Talk Tonigh

 

Ps. Det er netop rullet ind i mailboksen at Grand Teateret i Kongens København afholder den eneste fremvisning af Liam Gallagher dokumentaren As You Were d. 12. november. Billetter kan købes her

 

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *