But a hand-job is all the butchery brings

 

25 år har dette mesterværk på bagen i dag. Uretfærdigt – og fuldstændigt forkert mærkeret som et Britpop album i datidens ubekymrede ånd. Og deraf led den kommercielt. Faktisk kom den aldrig helt ud i livet. For den musikalske vision som dengang, alt for unge kapelmester – og guitarhelt Bernard Butler havde for Dog Man Star endte med at tage livet ham af som Suede medlem. For det er ambitiøst. Det er virtuost. Det er grandiost. Men bandchef Brett Anderson tager duellen op og synger sit livs tekster med præcis den mørke, kulde og romantik som gør Dog Man Star til ikke kun 90ernes bedste album, men et tidsløst og fuldendt mesterværk og fortsat det album Butler & Anderson kunstnerisk får skrevet på deres gravsten.

 

 

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *