Och jag har bara alla mina jävla ord… Alla de där stora tomma orden

Nu AFC Eskilstuna residerer på den nederste plads i Allsvenskans pointtabel, nu hvor bysbarnet Joakim Berg er sprunget ud som smykkedesigner, nu hvor mørket og kulden har omfavnet os, er vi nødt til endnu engang at forholde os til det savn fylder i os hver-eneste-dag. Snart er det fire år siden kapelmester Berg lagde sit og barndomsvennernes livstykke i graven.  Vi havde det på fornemmelsen, mange af os der sagde et så nødtvunget farvel dengang. Vi vidste det ville blive svært. Men SÅ svært? Ingen af os kunne forestille os det.

Kents ærkeskandinaviske melankoli, så smuk som kun en drøm, er som skræddersyet til disse måneder hvor lyset ofte anes kun i glimt, hvor vi savner Bergs ord til at nagle vores skandinaviske samtid og personificere alt det der synes komplekst i livet. Her kommer en top 10 år over de Kent sange vi ville tage med os over alt i vores færden. I morgen vil den ganske givet se helt anderledes ud.

  1. Förlåtelsen (Då Som Nu För Alltid)
  2. Den Döda Vinklen ( Du & Jag Döden)
  3. Romeo Återvänder Ensam ( Du & Jag Döden)
  4. Terapi  ( Best Of )
  5. Berlin ( Tillbaka Till Samtiden)
  6. Mirage ( Tigerdrottningen )
  7. Mannen I Den Vita Hatten – 16 år senare ( Du & Jag Döden)
  8. Vi Mot Världen ( The Hjärta & Smärta EP)
  9. Columbus ( Tillbaka Till Samtiden)
  10.  M – ( B-side Max 500)

 

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *