Soundtrack til Goodison

 

Efteråret betyder Love Shop! Ikke nok med at Tommy Heizs´  Himmelflugt og højdeskræk udkommer i oktober ( anmeldelse følger så snart bogen er ankommet i min postkasse og læst ) så kommer der også et opsamlingsalbum af bandet, med et par nye sange. Første godbid herfra er titelnummeret på albummet Evergreen og det vil fungere som soundtrack på denne weekends tur fra Aalborg – København – Manchester – Liverpool – Mathew Street  til Goodison med The Travelling Kop!

Så godt er det! Et bevis på at Love Shop kan noget helt specielt med singler! Enjoy for satan da!

“Og hvem der gør sig fin og trækker i nat, vil stå som Evergreen – det rækker i nat!”

 

 

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *