Peace, Love & Bananas

20 år i dag. 20 fucking år! Hvad siger det ikke om min alder! Kan huske at jeg købte 3 eksemplarer af “Morning Glory” til én af mine venner, min daværende kæreste, og mig selv. Christ on a scooter, hvor har det her album, sangene og tiden betydet meget for mig og mit liv. Ser jeg ned af mig selv, hvordan jeg går klædt netop i dag, så er det som taget ud af bagsidecoveret, og det helt oprigtigt uden af tænke over det. En pukkelryggede teenager, 12 km nord fra Aalborg fandt sin identitet i det her album og i æstetikken og det efterlod et bestandigt aftryk. Og tænk sig! 22 millioner eksemplarer solgt på verdensplan. Mere end 100.000 eksemplarer herhjemme. Crazy! Når jeg tager til nordengland i morgen, og for en stund er i Manchester, inden toget kører mod Liverpool, så er det med det her album i ørene, for Gud ved hvilken gang! Tillykke!

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *