All you need is Klopp

Sikke en pressekonference! Alt det vi ugerne har læst, og hørt om Jürgen Klopp, viste sig at være sandt. Og mere til. Sikke en energi. Sikke et overskud. Sikke en kampgejst. Sikke et humør. Sikke en overbevisning. Sikke en præstation. Jeg fik lyst til at følge ham i til fronten af en krig. Fik lyst til at tage på en pubcrawl med ham rundt i Liverpool, det er næsten det samme som en krig. Hvis han kan gøre det ved spillerne, så er der intet LFC ikke kan overkomme. Med hvad mere vigtigt er, at her er en manager der kan forene supporterne. Forene den røde halvdel af byen, og forene Anfield. Det behøver vi! Mere end nogensinde før!

Spænd sikkerhedsbæltet! For vi kommer til at befinde os i venstre side af kørebanen fremomver!

Onwards and….fucking upwards!

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *